Mi a Wineliner?

A Wineliner egy online közösségi borpiactér  azoknak, akik szeretnek különleges és egyedi borokat vásárolni olyan családi és feltörekvő borászoktól és pincészetektől, akiket eddig egyáltalán nem, vagy csak nehezen lehetett megtalálni és a vásárlás is idő és energiaigényes feladat volt tőlük. Sok olyan borász él szerte az országban, aki remek borokat készít, de nincs elegendő mennyiségű bora az áruházláncok vagy nagykereskedők számára, ezért nem is lehet velük találkozni a boltok polcain.

A Wineliner ezeknek a borászoknak, borászatoknak kínál megjelenési és olyan értékesítési lehetőséget, ahol a borkészítésbe fektetett rengeteg munka és törődés, a tisztességes megtérülést hozza számukra.

A Wineliner online piacterére hatósági engedély birtokában bármely bort értékesítő személy/cég regisztrálhat, bemutathatja és értékesítheti borait. Nincs semmilyen megkötés, nincs havi díj, csak kíváncsi felhasználók és egy kompromisszumoktól mentes értékelési rendszer a családi és feltörekvő borászatok felfedezéséhez és befuttatásához.

Hogyan fedezz fel borokat, borászokat?

Kereséshez használhatod a térképet, ha például tudod, hogy merrefelé szeretnél keresgélni, mely tájegység mely borvidéke áll hozzád legközelebb vagy kereshetsz a szűrő segítségével is ha célirányosan bizonyos borfajtát szeretnél megtalálni. De talán a legszórakoztatóbb ha csak szörfölsz a borok és borászatok között, így kiválasztva a számodra leginkább szimpatikus borász legjobb értékelést kapott borait.

Hogyan lehet vásárolni a Winelineren?

A Wineliner online borpiactér a lehető legegyszerűbb megoldást kínálja úgy a vásárlóknak, mint a borásznak. Egyszerűen vásárold meg, fizesd ki bankkártyáddal a kiválasztott borokat és a Wineliner rendszere mindent elintéz. Értesíti a borászt, futárt küld hozzá a boraidért és 2-3 nap alatt el is juttatja hozzád. Ennyi.

A megrendelt borokat és a pincészetet ezután értékelheted, sőt kérünk, hogy értékeld, hogy mások is rátalálhassanak a legjobbakra.

Miért csak hatosával rendelhetőek pincészetenként a borok?

Annak érdekében, hogy alacsonyan tartsuk a szállítási költségeket, megkönnyítsük a csomagkezelést és tervezést a pincészetek számára, a borok egy pincészettől csak hatosával rendelhetőek. Természetesen az adott borászat kínálatának függvényében több féle bort is tartalmazhat a hatos csomag.  A későbbiekben a visszajelzések alapján tervezünk más minimális mennyiségekkel is kísérletezni.

Rendelhetek-e több pincészettől egyszerre?

Természetesen ahánytól csak akarsz, de minden egyes pincészet után külön szállítási díjjal kell kalkulálnod, hiszen nem egy helyről, nem egy futár fogja hozni. Az is előfordulhat, hogy nem is egy napon fognak a csomagok megérkezni. Természetesen minden egyes csomagodat nyomon követheted majd ez emailben megküldött weboldal címen.

Mi történik, ha nem azt kapom, amit rendeltem?

Hibák időről időre előfordulhatnak. A csomag összekészítéséért a pincészet felel, majd ezután egyből hozzád kerül, nincs lehetőségünk ellenőrizni mi van a csomagban pontosan. Ha nem azt kaptad, amit szerettél volna, vedd fel velünk a kapcsolatot az info(kukac)wineliner.com emailcímen vagy a 06209350696-os telefonszámon a lehető leggyorsabb megoldjuk a problémát. A pincészetek értékelési rendszere mindenki számára megnyugtató módon megmutatja, hogy mennyire “rizikós” a rendelés az adott pincészettől.

Hogyan működik az értékelési rendszer?

3 különböző mutató segít meghatározni egy borászat/pince “minőségét”. Az első, “Borászat értékelés” néven futó rész a borokra adott felhasználói visszajelzésekből számít egy átlagos értéket. A “Gyorsaság” mutatja, hogy a rendelés után mennyi idővel adja postára a borász a csomagot. (ideális esetben minden csomag már a következő munkanapon, de maximum 3 nappal a rendelés után már a futárhoz kerül) Végezetül a “Megbízhatóság”, ami arra utal, hogy a korábbi rendelésekkel voltak-e problémák az adott pincészetnél, az került-e a csomagba amit kértél, ha elfogyott valamelyik bor akkor időben lekerült-e az oldalról.

Kik a Wineliner Sommelier-k?

A Wineliner Sommelier-k azok az emberek, akik már sokszor vásároltak a Winelineren, a rendelt borokat megitták és értékelték. Véleményüket mások is hasznosnak találták. Lehetőséged van követni egy-egy Wineliner Sommelier-t, vagy a megfelelő számú leadott értékelés után magad is azzá válni. A sommelier pozíció nem jár semmiféle anyagi előnnyel a megbecsülésen és megbízható információ forrás szerepén kívül egyenlőre.

Nem találom a kedvenc pincészetemet, pedig itt lenne a helye!

Több ezer pincészet van csak Magyarországon, lehet, hogy pár gyöngyszem kimaradt nálunk is. Küldd el neki az oldal címét (ingyenes regisztráció, fix díjak nélkül), vagy dobj nekünk egy emailt az infokukacwinelinerpontcom címre és felvesszük vele a kapcsolatot.

Kik állnak a Wineliner mögött?

Két magán személy, Bélik Péter és Korompai András, akiket a jó ételek és a szép borok szeretete inspirálta a Wineliner megalkotására. Péter az elmúlt évtizedben felső kategóriás konyhai készülékek és alapanyagok forgalmazásával foglalkozott, míg András honlapokat épített és rendszereket üzemeltetett. Csináltunk hát magunknak egy weboldalt, ahogyan mi elképzeltük az ideális borwebshopot, ahol mindent a felhasználói visszajelzéseknek rendeltünk alá. Mi már indulástól kezdve csak innen rendeljük az összes elfogyasztott/elajándékozott borunkat és nagyon nem bántuk meg. Hetente választunk magunknak új kedvenc pincészetet, köszönhetően a TI visszajelzéseiteknek. 

Hogyan lehet borászként eladni a Winelineren?

  • Regisztráld borászatodat, add meg adatait és mondj el magadról és boraidról mindent, tölts fel képeket és bemutatkozó videót, hogy vásárlóid minél jobban megismerhessenek.
  • Töltsd fel hatósági engedélyedet és boraidat. 
  • A bejövő rendelésekről értesítést küldünk. Te csak kiválasztod, akár a mobilodon, hogy mikor jöjjön érte a futár és más dolgod már nincs is vele.
  • A futárnak egy dobozban átadod a rendelt borokat, amit ő felcímkéz és elvisz a vásárlódnak.

Borász regisztráció>>

Más kérdésed van?

Írj Nekünk

vagy hívj minket a 06209350696 telefonszámon.