Fizetés és szállítás

Az alábbiakban röviden ismertetjük, hogy miképp intézheted biztonságos módon internetes kártyás fizetésed:

A CIB Bank által nyújtott biztonságos bankkártyás fizetését alkalmazó webáruházakban ún. háromszereplős (webáruház-vásárló-bank) eljárással történik a tranzakció. A biztonságot a vásárlótól bekérendő adatok szétválasztása alapozza meg. Ennek jellemzője, hogy a tranzakciót minden esetben a vásárló kezdeményezi a webáruház oldaláról, melyen a megrendeléssel kapcsolatos információkat adja meg, a fizetéshez szükséges kártyaadatokat pedig kizárólag a bank VeriSign tanusítvánnyal ellátott, 256 bites TLS titkosítással rendelkező biztonságos fizetőoldalán adja meg. A banki fizetőoldal adattartalmáról a kereskedő nem szerez tudomást, mivel az tőle független és védett internetes oldal. A fizetés befejeztével a vásárló visszatér a kereskedő honlapjára, ahol a kereskedő a vásárlás eredményét jeleníti meg. Háromszereplős eljárással történő fizetés során a vásárló minden egyes alkalommal átkerül a bank fizetőoldalára, a webáruháznak nincs lehetősége automatikusan megterhelni a vásárló kártyáját. A választott borokat bankkártyával fizetheted ki. A bankkártyás fizetési mód a legbiztonságosabb megoldás mind két fél számára.

A CIB bank online fizetési felületén elfogadunk minden általánosan bevett bankkártyát amelyek logoját a bank logoja mellet megtalálod.  Jelenleg más fizetési mód illetve megoldás nem áll rendelkezésre.
A megrendelt és kifizetet borokért futárt küldünk. A szállítás összes fázisát nyomon követjük és a főbb lépésekről email értesítést is küldünk neked. A nyomon követéshez szükséges internetes linket abban a pillanatban küldjük el, amikor a futár sikeresen felvette a csomagot a borász telephelyén. A kiszállítás hozzád mindenesetben a sikeres felvételt követő munkanap kell legyen. A futár várható érkezését a futárcég e-mailben is elküldi neked 2 órás időhatárt megadva.
Szállítási címként megadhatsz bármilyen címet, ahol a csomag átvétele biztosított. Lehet ez a munkahelyed, barátod, rokonod címe is. Postafiókra sajnos nem szállítunk.
A CIB bank online fizetési felületén elfogadunk minden általánosan bevett bankkártyát amelyek logoját a bank logoja mellet megtalálod.  Jelenleg más fizetési mód illetve megoldás nem áll rendelkezésre.

Szállítás lépésről lépésre

  • A legkésőbb 16 óráig leadott rendelésedre tud a borász autót rendelni másnapra/következő munkanapra
  • Másnap a csomagot a futár autója felveszi a borásztól, és központi depóba szállítja
  • Harmadnap a csomagot a futár a megadott címre viszi, a kiszállítási időpontját 2 órás tűréshatárral pedig közvetlenül, e-mailben és/vagy telefonon jelzi feléd. Kiszállítások csak munkanapokon.
Szállítási díj:
  • Magyarország területén belül: 1990 Ft / csom

Vásárlási Tájékoztató

A wineliner.com a CIB Bank által biztosított biztonságos bankkártyás fizetési megoldást nyújtja vásárlóinak. A biztonságot az adatok szétválasztása alapozza meg. A wineliner.com a megrendeléssel kapcsolatos információkat kapja meg a vásárlótól, a CIB Bank pedig kizárólag a fizetési tranzakcióhoz szükséges kártyaadatokat a 128 bites SSL titkosítással ellátott fizetőoldalon. A fizetőoldal adattartalmáról a wineliner.com nem értesül, azokat csak a CIB Bank érheti el. A tranzakció eredményéről a fizetést követően a wineliner.com oldala tájékoztatja. A kártyás fizetéshez az Ön internet böngésző programjának támogatnia kell az SSL titkosítást.

A vásárolt áru ellenértéke, a kifizetett összeg azonnal zárolásra kerül kártyaszámláján. Kérjük, olvassa el részletes tájékoztatónkat!

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Üdvözöljük a CIB Bank biztonságos internetes fizetési megoldásával működő webáruházunkban!

Az alábbiakban röviden ismertetjük, hogy miképp intézheti biztonságos módon vásárlását.

Mire figyeljen a vásárláskor?

  • Olvassa el webáruházunk ismertetőjét, a vásárlás kondícióit és a kiszállítás és a fizetés feltételeit!
  • Tanulmányozza át a webáruház biztonsági feltételeit, hiszen ezzel garantálják az Ön adatainak biztonságát!
  • Tartsa nyilván a vásárlásával kapcsolatos adatait!
  • Tartsa nyilván a fizetéssel kapcsolatos tranzakciós adatait! (tranzakció azonosító, engedélyszám)
  • Biztosítsa, hogy titkos kártyaadataihoz illetéktelen személy soha ne férhessen hozzá.
  • Használjon olyan böngészőt, amely támogatja az SSL titkosításhoz szükséges opciót!

A biztonságról

Az SSL, a Secure Sockets Layer elfogadott titkosítási eljárás rövidítése. Bankunk rendelkezik egy 128 bites titkosító kulccsal, amely a kommunikációs csatornát védi. A VeriSign nevű cég teszi lehetővé a CIB Banknak a 128 bites kulcs használatát, amely segítségével biztosítjuk az SSL alapú titkosítást. Jelenleg a világ elektronikus kereskedelmének 90%-ában ezt a titkosítási módot alkalmazzák. A vásárló által használt böngésző program az SSL segítségével a kártyabirtokos adatait az elküldés előtt titkosítja, így azok kódolt formában jutnak el a CIB Bankhoz, ezáltal illetéktelen személyek számára nem értelmezhetőek.

Elfogadott kártyák

A CIB Bank internetes fizetési rendszere a Mastercard/Maestro, a VISA termékcsaládba tartozó VISA és VISA Electron (az Electronnál csak abban az esetben, ha azt a kibocsátó bank engedélyezi) bankkártyák használatát, valamint internetes használatra alkalmas webkártyával való fizetést teszi lehetővé.

Fizetés lépései

1.      Ön a wineliner.com oldalán választja ki az árut, melynek összegét bankkártyás fizetéssel kívánja teljesíteni.

2.      Ezt követően Ön átkerül a CIB Bank biztonságos fizetést garantáló oldalára, ahol a fizetés megkezdéséhez kártyaadatait szükséges kitöltenie.

3.      A kártyaadatok megadását követően a Fizetés gombra kattintva indíthatja el a tranzakciót

4.      A fizetést követően Ön visszatér a wineliner.com oldalára, ahol a tranzakció eredményéről kap visszaigazolást.

A bankkártyával történő fizetés esetén a sikeres tranzakciót követően – ez a bankkártya érvényessége és a fedezet ellenőrzése utáni elfogadást jelenti –, a CIB Bank elindítja a Kártyabirtokos számlájának megterhelését az áru vagy szolgáltatás ellenértékével.

 

Amennyiben Ön nem kerül visszairányításra a fizetőoldalról a wineliner.com oldalára, úgy a tranzakció sikertelennek minősül. Amennyiben a banki fizetőoldalon a böngésző „Vissza/Back” vagy a „Frissítés/Refresh” gombjára kattint, ill. bezárja a böngésző ablakot mielőtt visszairányításra kerülne az áruházba, a fizetés sikertelennek minősül.

Amennyiben a tranzakció eredményéről, annak sikertelensége esetén, okáról, részleteiről bővebben kíván tájékozódni, kérjük, vegye fel a kapcsolatot számlavezető bankjával.

 

Tájékoztatjuk vásárlóinkat, hogy a wineliner.com honlapon a kártyás fizetés során forintban történik a tranzakció, függetlenül attól, hogy a kártyabirtokos kártyája nem forint devizanemű.

Az Ön bankszámla kivonatán megjelenő, számlavezetési devizában (nem forintban) beterhelt tételben látható összeg – a kártyatársasági, illetve a kibocsátó banki konverziók miatt – magasabb lehet az oldalon forintban megjelenített árnál.

We kindly inform our customers that on wineliner.com the bankcard payments are processed in HUF. This applies to transactions made with an international card as well.

Please be aware that – due to the varying exchange rates – the actual price for your purchase on your (non-HUF) bankcard statement can be slightly higher then stated (in HUF) in the order value.